31 Iulie: Concurs dedicat initiativelor de responsabilitate socialala

Federatia Junior Chamber International (JCI) Romania, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Asociatia „Institutul pentru Politici Sociale” au lansat concursul national “Actionam Responsabil! – competitia initiativelor de responsabilitate sociala”. Concursul, dedicat initiativelor de responsabilitate socialala, se adreseaza sindicatelor, patronatelor, ONG-urilor, asociatiilor de IMM-uri, comitetelor sectoriale  si camerelor de comert.

“Dupa aproape 3 ani in care am promovat valorile si principiile responsabilitatii sociale, in care am atras peste 250 de organizatii partenere in retea,  am antrenat in workshop-uri si training-uri 500 de persoane, am scris zeci de articole pe diferite domenii, am selectat aproximativ 50 de proiecte ca modele de buna practica la nivel national, a venit momentul sa provocam atat partenerii din retea, cat si alte organizatii care au valori similare, sa gandeasca si sa implementeze proiecte performante de promovare a responsabilitatii sociale. Si suntem mai mult decat bucurosi sa ii premiem pe cei mai buni, asa cum se cuvine, si prin aceasta sa le dam un imbold, dar si un spriin pentru a-si pune ideile in practica”, a declarat Rodica Lupu, manager  „Actionam Responsabil! – Reteaua Sociala RSC”.

Proiectele de responsabilitate sociala pot fi inscrise in competitie pana pe 31 iulie 2013, pe unul din urmatoarele domenii:

  • Respectarea si promovarea drepturilor omului si practici in domeniul relatiilor de munca;
  • Protectia mediului;
  • Practici corecte de operare;
  • Protectia consumatorului;
  • Implicarea si dezvoltarea comunitatii;
  • Promovarea responsabilitatii sociale in companii

Vor fi premiate cele mai bune 12 proiecte. Primele sase proiecte vor primi cate 16.000 lei fiecare, iar urmatoarele sase cate 10.000 lei fiecare. Valoare totala a premilor acordate va fi de 156.000 lei.

Pentru mai multe datalii click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.