31 Mai: Turneu de fotbal pentru companii ”Ola Madrid!”

Pana pe 31 mai 2013, companiile care au deja echipe de fotbal sau doresc sa le formeze si sa joace pentru o cauza nobila si pentru un premiu atragator sunt asteptate sa se inscrie in Turneul de Fotbal ”Ola Madrid!”. Organizata de Fundatia Dezvoltarea Popoarelor, in parteneriat cu Fundatia Realmadrid, competitia se adreseaza exclusiv firmelor. Fondurile obtinute vor fi utilizate pentru sustinerea copiilor cu risc de abandon scolar beneficiari ai Scolii Sociale Sportive de Fotbal Fundatia Realmadrid, din Bucuresti!

Inscrierea in competitie se va face pe baza completarii unui formular de inscriere si achitarii unei taxe de participare.

Competitia beneficiaza de sprijinul Ambasadei Spaniei la Bucuresti, al Primariei sector 3 Bucuresti si supervizarea tehnica a domnului Renzo Rossi. Tragerea la sorti a grupelor va avea loc la inceputul lunii iunie 2013 in cadrul unui eveniment public organizat la Bucuresti. Meciurile se vor desfasura in perioada iunie-iulie 2013 pe terenurile acoperite ale Centrului Sportiv Apollo si ale Scolii Gimnaziale nr. 20 din Bucuresti.

Echipa castigatoare va fi premiata cu o vizita pe stadionul Santiago Bernabéu in luna septembrie la invitatia Fundatiei Realmadrid.

Pentru mai multe informatii si inscrieri click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.