CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

DOMESTOS: Inscrierile in concursul „Sustine igiena de nota 10” se pot face intreaga luna noiembrie

Domestos_ Before_After_school_1800x1800Domestos a prelungit inscrierile in concursul national de creativitate „Sustine igiena de nota 10” pana pe 30 noiembrie. Programul contribuie la imbunatatirea conditiilor sanitare din scoli si gradinite. De la an la an, aceasta initiativa isi propune sa ajute si mai multe unitati de invatamant, oferind anul acesta premii de peste 40.000 euro.

In cadrul proiectului, Domestos isi propune sa ii ajute pe cei mici sa constientizeze importanta unei bune igiene la toaleta la scoala/gradinita sau acasa: ce inseamna igiena de nota 10, importanta mentinerii igienei, cat si modalitatile de combatere a virusurilor si bacteriilor. Tema sub care se desfasoara campania este “Fii ajutor de Capitan si invinge microbii!”. Ca in fiecare an, inscrierea materialelor in concurs se realizeaza de catre invatator, in numele clasei, prin incarcarea creatiilor facute de copii, pe site-ul campaniei Igiena de nota 10, in sectiunea dedicata concursului.

Pentru a-i inspira pe cei mici, Domestos i-a provocat pe Iulian Tanase si Alexia Udriste sa le dea un exemplu de creativitate pe placul lor. Cei doi au dat viata impreuna povestii “Capitanul Igiena si Microbul de plus”.

Lucrarile inscrise pot fi votate pe site-ul domestos.ro intre 1 si 15 decembrie, iar primele 15 lucrari castigatoare vor primi premii in valoare totala de 40.000 euro pentru renovarea si igienizarea grupurilor sanitare, produse Domestos si ghiozdane echipate pentru cei mici.

Anul acesta, campania se bucura de sprijinul Andreei Marin, al lui Teo Trandafir si al bloggerilor de parenting Ela Craciun si Dan Cruceru, toti parinti, sensibili la importanta igienei in scoli si gradinite.

Anul trecut, peste 25.000 de elevi din ciclul primar si gradinite au realizat, sub indrumarea cadrelor didactice, lucrari colective care au ilustrat semnificatia igienei de nota 10 si modul in care il pot ajuta pe Capitanul Igiena sa salveze lumea de microbi si bacterii, utilizand diverse forme de expresie: desen, colaj, macheta, text, fotografie, film

Din cele peste 1017 de lucrari inscrise de scoli si gradinite din intreaga tara, 12 au fost declarate castigatoare, iar scolile au primit finantari in valoare de 17.000 de euro pentru renovarea unitatilor sanitare, precum si produse Domestos pentru igienizare si ghiozdane echipate.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.