4 Iunie – Seminar CSR: Ultima saptamana de inscrieri la evenimentul dedicat oamenilor de CSR

Seminar CSREchipa CSRmedia.ro organizeaza, joi, 4 iunie, cea de-a treia editie a Seminarului Comunitatii CSR, eveniment ce reuneste ca in fiecare an, zeci de reprezentanti care se ocupa de conceperea si implementarea actiunilor de CSR din tara noastra. In cadrul seminarului va fi lansata a treia editie a Studiului privind Tendintele si Realitatile CSR din Romania, realizat in parteneriat cu EY Romania (Ernst & Young). Studiul, singurul de acest fel realizat trei ani la rand, analizeaza si exploreaza perceptiile executivilor si ale specialistilor CSR in legatura cu proiectele initiate Seminar CSRsi derulate in domeniul responsabilitatii corporative in anul 2014 si perspectivele din perioada urmatoare.

Lacramioara_Botezatu_CSRmedia“Seminariile dedicate comunitatii de CSR au rolul de a facilita schimbul de experienta intre cei care se ocupa de actiunile de responsabilitatea sociala din companiile autohtone. Totodata, evenimentul isi propune sa creeze dezbateri si sa aduca raspunsuri in randul specialistilor si comunicatorilor de CSR din firmele romanesti”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager al CSRMedia.ro.

In a doua parte a seminarului, companii din Romania recunoscute pentru proiectele implementate in sprijinul comunitatilor vor prezenta studii de caz relevante pentru activitatea lor. Participantii vor avea oportunitatea de a afla cele mai bune practici din domeniul CSR, precum si provocarile cu care aceste companii s-au confruntat in derularea actiunilor si modul cum acestea au fost depasite.

Evenimentul se adreseaza responsabililor de CSR din companii, specialistilor in comunicare & corporate Affairs, specialistilor in marketing si resurse umane si managerilor care doresc sa afle noutatile din domeniul responsabilitatii sociale si sustenabilitatii.

Mai multe informatii despre Seminar puteti gasi pe site-ul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.