5-11 aprilie: Campania ”In pas cu Paul” pentru copiii bolnavi de inima

PaulDicu_InimaCopiilorIntre 5 si 11 aprilie, Paul Dicu alearga pentru a cincea oara la Marathon des Sables in Sahara pentru a ajuta Asociatia Inima Copiilor sa stranga bani pentru copiii bolnavi de inima. In aceasta perioada, oricine poate alerga “in pas cu Paul” in parc sau pe o pista de alergare, pe banda, la sala, in orice loc din lume. Distanta alergata poate fi inregistrata pe site-ul competitiei. NN Romania rasplateste, ca si in ceilalti ani, primii 10.000 de kilometri inregistrati online cu 20.000 euro, care vor fi donati Asociatiei Inima Copiilor pentru a-i utiliza in beneficiul copiilor bolnavi de inima de la Spitalul Marie Curie. Oricat ar alerga cineva – multi kilometri sau doar 100 de metri, orice distanta conteaza pentru ca, la final, sa fie stransi cei 10.000 de kilometri. Paul Dicu este primul roman care ia startul pentru a cincea oara in aceasta cursa care si-a castigat renumele de cea mai dura cursa de anduranta din lume. Competitia isi poarta participantii, pe parcursul a 6 zile, peste mai bine de 250 de kilometri de dune, grohotisuri si creste muntoase in desertul marocan.inimacopiilor

Carmen_Soare_Director_Marketing_INGPentru al patrulea an consecutiv, alergam pentru Inima Copiilor in pas cu Paul. Am ales sa sustinem cauza Asociatiei Inima Copiilor fiind convinsi ca proiectele initiate, fie ca vorbim de modernizarea sectiilor din spitalele publice sau misiunile medicale, pot duce la un nivel superior calitatea serviciilor medicale de care beneficiaza copiii cu afectiuni cardiace. Incepand de duminica, la NN Romania se alearga pentru mai multe sanse la viata pentru copiii bolnavi de inima”, a declarat Carmen Soare, Director Marketing NN Romania.

Alaturi de Paul va lua startul la Marathon des Sables pentru prima data si Marian Vasile, care dedica tot Asociatiei Inima Copiilor participarea sa, sustinuta de Philips Romania, compania la care lucreaza. Alti doi alergatori, Andrei Gligor (care participa in sprijinul Padurii Copiilor) si Cristian Craita, ridica la 4 numarul concurentilor romani care au curajul de a infrunta in acest an cei 250 km ai Maratonului Nisipurilor.

Pentru mai multe detalii click AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.