5 decembrie: Andra va sustine un concert de colinde in beneficiul Hope and Homes for Children

ANDRA for HopeAndra va sustine pe 5 decembrie, la Ateneul Roman un concert extraordinar de colinde in sprijinul familiilor aflate in programul de prevenire a separarii copilului de familie derulat de Fundatia Hope and Homes for Children.

CSRmedia.ro este Partener Media al acestui eveniment.

Artista va canta alaturi de Orchestra Romanian Sinfonietta dirijata de Andrei Tudor. Banii adunati in urma acestui concert vor ajuta mai multe familii sa isi pastreze copiii alaturi si sa nu ii abandoneze in orfelinate. „Andra for Hope” este un eveniment prezentat de Kaufland Romania.

Am acceptat fara ezitare sa sustin pro-bono acest concert caritabil. Sunt fericita ca, prin muzica mea, pot ajuta copii vulnerabili, din familii cu venituri mici, copii care risca sa ajunga in grija statului din cauza problemelor financiare sau copii care sunt crescuti in orfelinate. Pregatesc concertul acesta de colinde cu multa grija si emotie, vreau sa transmit publicului ce mult inseamna pentru mine familia, sarbatorile petrecute cu cei dragi, acasa. Voi canta din tot sufletul pentru aceasta cauza. Sper ca banii donati vor schimba vietile multor copii”, a declarat Andra.

„Andra for Hope” este a doua colaborare a Andrei cu Hope and Homes for Children. Editia a V-a a Hope Concert, gala organizata anual de Hope and Homes for Children la Ateneul Roman in sprijinul copiilor vulnerabili din Romania, desfasurata in luna mai, a fost prilejul primei intalniri dintre artista si Fundatie. Atunci Andra a urcat pentru prima data pe scena Ateneului Roman si a cantat pentru copiii care nu se pot bucura de grija si caldura unei familii. Artista a interpretat piesa „Iubirea schimba tot” alaturi de Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu, impresionandu-i pe cei peste 700 de spectatori prezenti in sala.

Pe 5 decembrie, Andra va interpreta cele mai frumoase colinde si cantece de Craciun din repertoriul romanesc si international, acompaniata de Orchestra Romanian Sinfonietta, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor, care semneaza si orchestratia pieselor din program.

Biletele la concert pot fi achizitionate de pe MyStage.ro si de pe Ove.ro incepand cu 15 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.