5 Decembrie: ONG-urile isi mai pot inscrie proiectele in competitia Campionatul de Bine

Doar pana pe 5 decembrie, inclusiv, se mai pot face inscrieri in cea de-a patra ediție a Campionatului de Bine, pe www.bursabinelui.ro. Competitia este dedicata exclusiv organizatiilor neguvernamentale si vizeaza finantarea proiectelor sociale prin intermediul donatiilor individuale.  Premiile constau in dublarea sumelor atrase din donatii de catre organizatiile participante, fiind recompensate primele trei proiecte in functie de numarul finantarilor atrase, in limita a 5.000 de euro.

In cadrul celor trei ediții anterioare, donatiile au depasit suma de 180.000 de euro, valoarea totala a premiilor acordate de catre Bursa Binelui si BCR castigatorilor fiind de inca 45.000 de euro.

Nicoleta Deliu_reprezentant Bursa Binelui BCRSunt din ce in ce mai multi oameni care doresc sa se implice, sa sustina o cauza, un proiect social sau o organizatie neguvernamentala. Este o schimbare profunda de atitudine care trebuie sa fie sustinuta si incurajata. Este premisa de la care am plecat cand am gandit Bursa Binelui – singura platforma online de donatii necomisionate din Romania. Ne-am propus sa oferim cea mai simpla solutie de implicare a oamenilor, un instrument prin care poti sa selectezi un proiect si sa donezi foarte simplu si rapid. Dar misiunea noastra nu se opreste aici, avem de transmis un mesaj la fel de important si organizațiilor neguvernamentale: donatiile individuale reprezinta in acest moment cel mai mare potential de finantare a proiectelor sociale. Sunt oameni, si nu puțini, care sunt dispusi sa doneze. Haideti sa invatam impreuna sa ajungem la ei!”, a declarat Nicoleta Deliu, Sef departament Comunicare Corporativa si Afaceri Comunitare, BCR.

Bursa Binelui este singura platforma online care permite donatiile fara comisioane, incurajand astfel donatorii care vor sa participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru sustinerea financiara a unei cauze. Suma minima care poate fi donata este de 5 lei. Toata tranzactia este 100% securizata si nu se percepe niciun fel de comision.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.