7 Februarie 2012: Ziua Sigurantei pe Internet

Pe data de 7 februarie 2012 va avea loc Safer Internet Day 2012, zi ce va fi sarbatorita in aproximativ 65 de tari din intreaga lume. Tema acestei editii este „Descoperiti lumea digitala impreuna! Conexiune intre generatii” si vizeaza necesitatea stabilirii unei relatii bazate pe incredere si responsabilitate intre adulti si copii privind navigarea pe Internet.
Ziua Sigurantei pe Internet are ca scop promovarea utilizarii intr-un mod mai sigur si responsabil a tehnologiei on-line si a telefoanelor mobile, mai ale de catre copii si adolescenti, precum si constientizarea si educarea acestora asupra pericolelor navigarii nesupravegheate pe Internet.
Sustinuta la nivel european de catre organizatia INSAFE si de Directoratul General pentru Media si Societatea Informatica al Comisiei Europene, Ziua Sigurantei pe Internet a atins un grad global de participare, constientizare si acoperire media, aflandu-se in continua crestere.
In Romania, evenimentul Ziua Sigurantei pe Internet este organizat si promovat de Consortiul Sigur.info format din Organizatia Salvati Copiii Romania, ca si Coordonator national al proiectului, Positive Media si Focus – Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual.
Pentru mai multe informatii, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.