700 de liceeni romani vor invata sa fie lideri

700 de liceeni din Romania vor fi initiati in leadership in anul scolar 2011 – 2012, prin participarea la cel de al treilea sezon Leadership Autentic, program dezvoltat de Fundatia LEADERS. Noua editie Leadership Autentic se va desfasura in peste 25 de licee din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Galati, Craiova, Constanta, Targoviste, Moinesti, Berca si Buzau. Cursurile adresate tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani sunt gratuite si urmaresc sa incurajeze initativa tinerilor romani si asumarea responsabilitatii pentru viitorul lor. Cursul cuprinde atat parti teoretice, cat si practice, metodele de predare fiind adaptate grupului de varsta si cuprinzand tehnici de problem-solving si vorbire in public.

„In 2011, echipa noastra a avut un an plin. Am crescut si am redefinit programul tinand cont de noile nevoi exprimate de liceeni. Am adaugat un nou nivel in program, aprofundand tehnici practice de comunicare, vorbit in public si lucru in echipa. Primul nivel al programului se va concentra in continuare pe aspecte generale legate de conceptul de leadership iar nivelul superior va adresa aspecte mai aplicate”, a declarat Adina Ghita, coordonatorul programului.

Leadership Autentic se desfasoara exclusiv cu sprijinul companiilor care investesc in educatia tinerilor, principalii sustinatori ai programului fiind companiile Petrom si BRD Groupe Societe Generale.
Pentru a se numara printre participantii programului in anul scolar 2011 – 2012, candidatii trebuie sa urmareasca informatiile online despre liceele selectate si sa completeze formularul de participare, care poate fi accesat aici

Foto: Fundatia LEADERS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.