8 iunie 2013: Rotary Club Brasov organizeaza Meciul Demonstrativ de Baschet in Scaune cu Rotile

Clubul Rotary Brasov va invita pe 8 iunie Sala Sporturilor din Brasov la un meci demonstrativ de baschet in scaun cu rotile. Fondurile obtinute din vanzarea de bilete vor fi utilizate pentru un proiect Rotary de sustinere a Ansamblului de Percutie al Liceului de Muzica Brasov. Clubul Sportiv “Cumpara Responsabil” numara 10 membri sportivi care se confrunta cu forme severe de dizabilitate.

Obiectivul clubului este ca in urmatorii 2 ani sa implice membrii sportivi in cel putin 15 turnee nationale, pentru ca in 2016, cel putin 3 dintre acestia sa reprezinte Romania in delegatia Nationala din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Rio. In acest sens, sportivii se antreneaza saptamanal, ba chiar mai mult decat atat, ei se implica in sustinerea altor cauze sociale, avand vointa si motivatia sa demonstreze ca performanta invinge limitarile fizice.

“Ne dorim sa impartasim cat mai mult din impactul proiectului nostru cu alte organizatii din Romania preocupate de responsabilitate sociala, astfel, va invitam sa participati la meciul demonstrativ dintre echipa Cumpara Responsabil din Brasov si echipa Centrului Lamont din Cluj-Napoca pentru a sustine aceasta cauza”, sustin organizatorii competitiei.

Biletele vor fi disponibile in ziua meciului la Sala Sporturilor, pot fi achizitionate inainte de meci de la Bistro de l’Arte, sau puteti contacta organizatorii la numarul de telefon – 0722526697.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.