8 iunie: Eco Heroes Festival, primul festival eco dedicat copiilor

Green Bee, proiect dezvoltatde Asociatia Green Revolution, impreuna cu Dorna si Mega Image, da startul la distractie la Eco Heroes Festival, in Parcul Tineretului (zona Rozariu), incepand cu ora 10.00, in cadrul primului festival eco pentru copii. Evenimentul este cu acces gratuit, iar invitatii de onoare ai Capitanului Raxo sunt copiii si parintii acestora. Pe parcursul celor 7 ore, copiii  vor fi rasfatati cu o adevarata sarbatoare a copilariei : alteliere creative, concerte, targ handmade, muzica si dans, jocuri-concursuri, experimente distractive si multe premii surpriza.

“Ne bucuram ca alaturi de partenerii nostri, Mega Image si Asociatia Green Revolution, am construit un proiect solid – Green Bee, care, in cele 7 luni de proiect, a adunat peste 17.000 de copii, care au spus “Da” ecologiei si s-au inregistrat in proiect. Astfel, am reusit sa schimbam atitudinea copiilor fata de mediul inconjurator, incurajandu-i pe copii sa se comporte responsabil inca din primii ani de viata”, a declarat Andreea Dragan, Marketing Activation Manager Dorna&Poiana Negri, Coca-Cola Romania.

In cadrul Eco Heroes Festival distractia se va imbina cu jocurile si activitatile interactive, iar copiii vor primi informatii esentiale despre atmosfera, aer, ecologie, poluare, apa, hrana, reciclare. Nu va lipsi festivitatea de premiere pentru “Scoala Eco Green Bee”, competitie in care s-au inscris 15 scoli din Bucuresti si Ilfov si care isi vor prezenta proiectele ecologice derulate in perioada 2012 – 2013.

“Ecologia este o componenta importanta a strategiei de sustenabilitate adoptata de compania Mega Image. Suntem fericiti sa fim parte a acestui  proiect, care imbina jocul cu stiinta si informatiile despre protejarea mediului. Proiectul Green Bee sprijina programele eductionale si de protectie a mediului, pe care compania Mega Image le dezvolta si ne dorim sa atragem in continuare cat mai multi copii in proiect”, a declarat Raluca Alexandrescu, Marketing Manager Mega Image.

Proiectul Green Bee se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6-14 ani. In 2013, continua cu noi lectii de ecologie, un site interactiv pentrucopii, parinti si cadrele didactice si alte competitii interesante. Obiectivul Green Bee este acela de a schimba atitudinea fata de mediu, prin incurajarea gesturilor eco inca din copilarie.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.