Imnul Oficial Coca-Cola al Jocurilor Olimpice

Cu ocazia Jocurilor Olimpice Coca-Cola a lansat Imnul Anywhere in the World, in cadrul celei mai ample campanii de comunicare a campaniei –  Move to the Beat. Imnul a fost compus de producatorul Mark Ronson, castigator al premiilor Grammy si interpretat impreuna cu solista Katy B. Pentru acest cantec, Mark Ronson a petrecut patru luni de zile pentru a intalni tineri atleti, dedicati performantei sportive. Acesta a inregistrat si a îmbinat in mod creativ sunetele a cinci sporturi olimpice diferite.

Urmariti mai jos materialul video.

Filmarile din timpul inregistrarilor imnului au fost montate sub forma unui documentar care prezinta scurte scene din culisele producerii imnului. Documentarul va face inconjurul intregii lumi, iar spectatorii ii pot intalni pe fiecare dintre cei cinci atleti:

Kseniya Vdovina, 400 de metri (Rusia) – bataile inimii ei sunt inregistrate la o rata precisa de 120 de batai pe minut pentru a se imbina perfect cu ritmul melodie;
Maria Espinoza, Taekwondo (Mexic) – Melodia debuteaza cu vocea antrenorului sau care da startul luptei. Sunetele vocii sale si ale miscarilor pumnilor ei in timp ce isi ataca adversarul completează ritmul cantecului;
Darius Knight, tenis de masa (Marea Britanie) – Sunetele lui Darius din timpul jocului, precum si precizia cu care mingiile se lovesc de masa de tenis aduc un element uman melodiei;
David Oliver, 110 metri garduri (SUA) – Sunetul pe care picioarele lu David il fac in timp ce ating solul compun ritmul cantecului.
Dayyan Jaffar, Archery (Singapore) – Sunetul arcului reprezinta, asa cum spune  Mark Ronson, cel mai clar sunet al unei tobe.

La Jocurile Olimpice de la Londra, Coca-Cola va furniza o mare varietate de bauturi, pentru a asigura posibilitatea unei hidratari adecvate celor aproximativ 14.000 de atleti si celor 6 milioane de spectatori care vor fi prezenti in cadrul Parcului Olimpic din Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.