A inceput inscrierea proiectelor in competitia Romanian CSR Awards 2015

Castigatori - Gala Romanian CSR Awards 2014-01Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in cea de-a treia editie a competitiei Romanian CSR Awards®. Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierile in competitie se pot face incapand de astazi si pana pe 6 martie 2015, ora 24.00! Dupa incheierea perioadei de inscriere, in intervalul 9 -20 martie 2015 juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare. Premiile vor fi acordate in cadrul unei Gale de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie 2015.
Fiecare companie va putea inscrie cate un proiect in fiecare din cele 7 categorii ale competitiei, respectiv: Mediu, Sanatate, Educatie, Sustinerea comunitatii, Sustinerea angajatilor, Campanii CSR pe FCastigatori - Gala Romanian CSR Awards 2014acebook si Campanii Interne de CSR.

Inscrierile proiectelor in competitie se pot face prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

 

Lacramioara_Botezatu_Project_Manager_CSRmedia_roSuntem deja la a treia editie a competitiei. An de an am vazut cum tot mai multe companii au inceput sa se implice in proiecte de responsabilitate social, iar tendinta se va mentine si in urmatoarea perioada, companiile constientizand ca sunt parte a comunitatilor in care activeaza. Gala de premiere Romanian CSR Awards va aduce in centrul atentiei proiectele de responsabilitate sociala care s-au remarcat in 2014 si reprezinta o recunoastere a eforturilor celor care se implica cu devotament pentru ca lumea din jurul nostru sa fie mai buna pentru generatiile viitoare”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

Competitia va face diferenta intre proiectele realizate de companiile mari (peste 250 angajati) si cele realizate de IMM-uri (sub 250 de angajati). Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2014. Pot fi inscrise si proiectele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului 2014.
Pentru inscriere in competitia Romanian CSR Awards® click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.