A inceput inscrierea proiectelor in competitia Romanian CSR Awards

Au inceput inscrierile in competitia Romanian CSR Awards, eveniment ce isi propune sa aduca in prim-planul opiniei publice si sa puna in valoare proiectele, produsele si campaniile de CSR ale companiilor din Romania implementate pe parcursul anului 2012. Inscrierile proiectelor in competitie se pot face prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.csrawards.ro Competitia isi propune sa aduca un plus de vizibilitate celor mai bune actiuni de CSR, contribuind astfel la o mai buna cunoastere a domeniului Responsabilitatii Sociale in Romania.

Vor fi premiate acele proiecte, produse sau programe care au dus la imbunatatirea si chiar schimbarea in bine, pe termen lung, a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor din Romania.

“Pornim aceasta prima editie a competitiei Romanian CSR Awards din dorinta de a evidentia cele mai bune proiecte si campanii de CSR. Consideram ca prin popularizarea acestor bune practici contribuim la promovarea unei atitudini responsabile atat din partea companiilor, cat si din partea comunitatilor”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSRmedia.ro

Competitia va face diferenta intre proiectele realizate de companiile mari (peste 500 angajati) si cele realizate de companii mici (sub 500 de angajati). Sunt eligibile proiectele sau campaniile care au fost implementate in anul 2012. Pot fi inscrise atat proiectele demarate in anul 2012, cat si cele incepute in anii anteriori dar care s-au desfasurat si pe parcursul anului 2012. O companie poate inscrie cate un singur proiect la fiecare categorie de premii.

Pentru inscriere in competitia Romanian CSR Awards clik AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.