Absolut lanseaza editia limitata Absolut Comeback, realizata din 41% sticla reciclata

Absolut lanseaza noua editie limitata Absolut Comeback_12.11.2019Absolut a lansat editia limitata Absolut Comeback, care este realizata din 41% sticla reciclata, la fel ca toate sticlele Absolut.

Cu ocazia acestei lansarii, Absolut incurajeaza reciclarea si sustine un stil de viata sustenabil.

Sustenabilitatea face parte din misiunea brandului Absolut de a contribui la o lume in care creativitatea ghideaza progresul, iar anul acesta alege sa o exprime prin noua editie limitata Absolut Comeback. Mesajul editiei de anul acesta este de a sustine o lume circulara, in care resursele pot fi refolosite intr-o forma noua astfel incat economiile locale, comunitatile si ecosistemele sa aiba de castigat.

Designul editiei limitata Absolut Comeback ilustreaza circuitul resurselor in natura si incurajeaza reciclarea prin puterea exemplului. La fel ca toate sticlele Absolut, sticla in editie limitata este creata in oraselul Åhus din Suedia si produsa din 41% sticla reciclata.

Editia limitata Absolut Comeback poate fi gasita de pe site-ul King.ro si in hipermarketurile Carrefour si Carrefour Market din Bucuresti si din tara, in retelele Kaufland si Cora, precum si in toate magazinele Mega Image si Mega Image Concept Store, in limita stocului disponibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.