Absolventii Orange Educational Program, premiati in cadru festiv

Orange a premiat cei 31 de studenti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti care au absolvit cursurile Orange Educational Program. Diplomele de absolvire le-au fost inmanate tinerilor chiar de Jean-Francois Fallacher, CEO al Orange Romania, care a tinut sa-i felicite personal pe absolventi pentru implicarea lor in acest program. Conceput pentru a completa si diversifica notiunile de specialitate acumulate de studenti in timpul facultatii, programul de studiu a acoperit, prin cele 9 module care l-au compus, teme precum standarde si tehnologii in comunicatii, arhitecturi de retele de telecomunicatii, servicii inovatoare cu valoare adaugata, piata si reglementari de comunicatii, soft skills sau proprietate intelectuala. Cele noua module de cursuri au insumat 110 ore de predare, dintre care 78 au fost sustinute de 17 specialisti din cadrul departamentului tehnic al Orange.

“Interesul crescut al studentilor ETTI fata de Orange Educational Program e o confirmare a impactului acestui proiect, iar noi ne bucuram sa le putem oferi alternative educationale valoroase, care sa ii ajute sa-si dezvolte cunostinte si abilitati necesare unor buni profesionisti. In acelasi timp, acest lucru ne motiveaza sa modernizam platforma de laborator din cadrul Centrului de Training si nu excludem posibilitatea de a extinde acest program si catre alte centre universitare”, a declarat Cristian Patachia, Development & Innovation Manager in cadrul Orange Romania.

Un element de noutate al programului il constituie implicarea partenerilor din industria IT & C in sustinerea cursurilor prevazute in programul de studiu al Orange Educational program. Pe parcursul anului universitar 2012-2013, cu sprijinul specialistilor Cisco, Ericsson, Huawei, Nexans si ZTE si al cadrelor univeritare implicate in program, alte 32 de ore de curs au fost adresate studentilor, acestia avand posibilitatea de a-si imbogati cunostintele despre cele mai noi tehnologii existente pe piata.

O alta componenta a programului educational adresat dtudentilor din cadrul ETTI o reprezinta stagiul de practica pe care tinerii inscrisi in program il realizeaza in cadrul Orange. Astfel, notiunile teoretice acumulate in timpul facultatii sunt exersate si consolidate intr-un mediu profesionist, in care studentii pot testa, sub indrumarea unui mentor, platforme si echipamente tehnologice de ultima generatie.

In plus, pentru a recompensa rezultatele deosebite, 15 studenti au primit din partea Orange burse de merit in valoare de 200 euro pe luna, pe durata intregului an universitar 2012 2013.

Vezi mai jos o GALERIE FOTO de la decernarea diplomelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.