Accesoriile eco ale lui Moga si Otil au adus 100 de copaci pentru orasele lor natale

URBB a daruit oraselor Alba-Iulia si Resita cate 50 de copaci, pentru ca Marius Moga si Dani Otil au reusit sa impresioneze cu accesoriile lor eco la Gala „Capitala Verde a Romaniei”. Cei doi s-au evidentiat cu un papion confectionat dintr-o cutie de bere, in cazul lui Marius Moga, si cu o insigna dintr-un capac de bere, cea creata de Dani Otil. Astfel, orasele lor natale s-au inverzit in aceasta toamna cu inca 100 de copaci. Locuitorii din Alba-Iulia au primit cu bucurie cei 50 de tei, care au contribuit la sporirea spatiului verde din oras, cu sprijinul lui Marius Moga.

„N-a fost usor sa transform o cutie de bere intr-un papion, iar apoi sa-l port in cadrul unei Gale, insa premiul a fost pe masura. Acum am un motiv in plus sa revin in Alba-Iulia… sa-mi vad teii infloriti!”, a spus Marius Moga.

La Resita, cu sprijinul URBB si al autoritatilor locale, au fost plantati saptamana trecuta 50 de platani.

„Orasul Resita imi este foarte drag, asa ca provocarea m-a incantat. La primavara o sa avem 50 de motive in plus de bucurie!”, a afirmat Dani Otil.

Cu ocazia Galei „Capitala Verde a Romaniei, URBB a lansat vedetelor autohtone provocarea de a avea accesorii inedite. Printre vedetele care si-au aratat sprijinul pentru protejarea mediului si au purtat un accesoriu eco s-au numarat Andreea Patrascu, Florin Grozea, Keo, Alexandra Ungureanu, Mircea Solcanu sau Alma, insa castigatorii s-au dovedit a fi Marius Moga si Dani Otil.

„Atunci, in cadrul Galei, ne-am bucurat sa vedem cat de mult inseamna protejarea mediului pentru celebritatile din Romania. Acum a venit randul nostru sa ii rasplatim pentru efort si sa oferim 100 de copaci zoneler verzi din orasele copilariei lor”, a declarat Alina Bratu, Corporate Affairs Manager URBB.

Organizata la inceputul acestui an, Gala „Capitala Verde a Romaniei a premiat cele mai „verzi orase” din tara. Cea de-a doua editie a competitiei a cooptat 13 orase care s-au luptat pentru marele titlu, Oradea fiind orasul care a castigat competitia si dreptul de a purta titlul de „Capitala Verde a Romaniei” in anul 2012.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.