Accu-Chek Performa Nano indeamna tinerii sa faca cat mai multa miscare

Cupa Olimpia Accu-Chek_1Compania Roche Diabetes Care Romania, prin brandul Accu-Chek, a sustinut viitorii campioni la atletism ai Romaniei, in cadrul evenimentului sportiv Cupa Olimpia Accu-Chek, organizat de Clubul Sportiv „Olimpia” Bucuresti. Competitia, dedicata copiilor care fac performanta in atletism, a avut loc, recent, la Complexul Sportiv National „Lia Manoliu”. Aflat deja la cea de-a patra editie, evenimentul a reunit peste 650 de copii, de la 39 de cluburi sportive din intreaga tara. Accu-Chek a sprijinit indeaproape intregul eveniment, fiind alaturi de micii sportivi, stimuland in acest fel exercitiul fizic si stilul de viata sanatos. Cupa Olimpia Accu-Chek_2In acest fel, tinerii au sanse sa se dezvolte sanatosi si sa previna prin intermediul sportului si a unei alimentatii sanatoase diverse afectiuni, precum diabetul de tip 2.

Andrei Foisor, Head of Diabetes Care al Roche RomaniaNe dorim sa incurajam sportul in randul copiilor, sa ii facem pe parinti si pe copii sa constientizeze importanta miscarii. Cazurile de obezitate infantila din Romania ne plaseaza pe locul trei in Europa. Obezitatea, asociata cu alti factori care intervin pe parcursul cresterii unui copil, sunt un important factor de risc pentru instalarea precoce a diabetului de tip 2. Ne-a bucurat mult faptul ca in editia din acest an s-au inscris un numar mare de copii, de trei ori mai multi decat in anul precedent. Asta inseamna ca parintii incep sa isi indrepte copiii catre sport si sa isi dea seama de importanta miscarii fizice in dezvoltarea copilului. Acesta este si mesajul pe care ne dorim sa il transmitem prin implicarea noastra in astfel de evenimente”, a declarat Andrei Foisor, Head of Diabetes Care al Roche Romania.

Competitia de atletism desfasurata la Complexul Sportiv National „Lia Manoliu” a dat startul mai multor tipuri de probe, copiii participanti avand varste cuprinse intre 7 si 14 ani. Ei au fost sustinuti de marile campioane la atletism: Paula Ivan, Anisoara Cusmir si Ionela Tirlea.

Roche Diabetes Care Romania, prin brandul Accu-Chek, promite sa vina constant cu solutii inovatoare pentru un control al diabetului comod, eficient si real. Astfel, Accu-Chek Performa Nano, ultimul glucometru lansat pe piata din Romania, a fost conceput in primul rand pentru copii si tineri, fiind un dispozitiv mic, discret si in acelasi timp performant.

Diabetul de tip 2 este o afectiune ce poate fi prevenita si tinuta sub control. Cand vine vorba despre copii, parintii trebuie sa ii indemne sa practice un sport si sa adopte o alimentatie cat mai echilibrata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.