Actavis a oferit elevilor olimpici la chimie burse si premii de mii de euro

Actavis_premiere_olimpici_Chimie Compania Actavis a premiat performantele lotului olimpic la Olimpiada Internationala la Chimie. In cadrul competitiei care s-a desfasurat in perioada 20-29 iulie, in capitala Vietnamului – Hanoi, cei patru elevi romani au obtinut 1 medalie de aur si 3 medalii de argint, plasand Romania in top 10 tari participante. Medalia de aur a fost castigata de Maria Andreea Filip, eleva in clasa a XII–a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, iar Dumitru Calugaru, elev in clasa a XI-a la ColegiulActavis_premiere_olimpici_Chimie 00 National „Tudor Vladimirescu” din Targu-Jiu, Vlad Mihai Mandric, elev in clasa a XI-a la Colegiul National „Sfantul Sava” din Bucuresti si Stefan Bogdan Ivan, elev in clasa a XII-a la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” au obtinut medalii de argint.

Dan Ivan, Director General Actavis Romania“In ultimii 23 de ani, Actavis a susținut constant tanara generatie si in special pe acei tineri care s-au remarcat prin rezultate deosebite la invațatura. In toata aceasta perioada am cunoscut tineri care merg la cea mai mare competitie de chimie si care se intorc de fiecare data cu medalii. Ne-am convins ca avem tineri de valoare si din acest motiv facem eforturi sa le oferim conditii pentru a-si demonstra calitatile deosebite. De aceea anul am decis suplimentarea premiilor oferite, astfel incat medalia de aur primește un premiu de 4000 eur, iar fiecare medalie de argint un premiu de 2000 euro”, a declarat Dan Ivan, Director General Actavis Romania.

Actavis_premiere_olimpici_Chimie 003Actavis este pentru al 23-lea an consecutiv alaturi de lotul olimpic roman la chimie prin Programul “Sustinem Performanta”, incurajand excelenta si performantele tinerilor romani printr-un proiect amplu de pregatire si sustinere financiara a olimpicilor. Astfel, intr-o prima etaActavis_premiere_olimpici_Chimie 002pa elevii romani au beneficiat un program de pregatire in cadrul laboratoarelor Sindan Pharma, avand la dispozitie echipamente si specialisti de prima clasa. Ulterior, Actavis a suportat partial cheltuielile de deplasare si participare la competitia din Vietnam, iar la final, rezultatele elevilor au fost rasplatite cu premii speciale si burse de excelenta.

In cadrul programului Sustinem Performanta, in functie de performantele obtinute, anual, Actavis a recompensat fiecare elev care s-a intors cu o medalie de aur cu un premiu in valoare de 2.000 de euro; pentru fiecare medalie de argint a oferit 1.500 de euro, iar pentru fiecare medalie de bronz 1.000 de euro.

Mai mult, Actavis ofera burse lunare in valoare de 300 de euro, pe toata durata studiilor universitare, pentru tinerii care se remarca prin rezultate deosebite la Olimpiadele Internationale de Chimie si care aleg sa ramana in tara.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.