Actavis sustine tinerii care fac performanta in Romania

Grupul Actavis deruleaza proiectul „Sustinem Performanta”, prin care isi propune sa promoveze oamenii care prin pasiune si daruire fac performanta in Romania. Campania va face cunoscute atat rezultatele deosebite ale acestora, cat si eforturile care stau in spatele acestor rezultate. Campania cuprinde platforma online www.sustinemperformanta.ro, o componenta de comunicare social media si un concurs dedicat jurnalistilor care promoveaza in materialele lor performantele romanilor. Competitia se adreseaza tuturor jurnalistilor (presa scrisa, radio si tv) care au realizat si publicat/difuzat materiale despre performanta in Romania, cine sunt oamenii care se remarca prin rezultatele deosebite si cine sunt cei care-i sustin in acest demers (profesori, mentori, companii etc). La concurs pot fi inscrise materialele care au fost publicate in perioada 1 ianuarie 2013 – 1 februarie 2014. Evaluarea va cuprinde doua etape, iar numele caștigatorilor vor fi anuntate pe website-ul proiectului – www.sustinemperformanta.ro si in cadrul unui eveniment special, in luna februarie 2014. Data limita pentru inscrierea in concurs este 1 februarie 2014.

“Ne dorim sa ne implicam activ in promovarea celor care fac performanta, iar aceasta initiativa exact asta isi propune. Odata cu platforma Sustinem Performanta am demarat si o competitie dedicata jurnalistilor. Mass-media vorbeste foarte putin despre acesti oameni de stiinta, cercetatori, profesori, sportivi, medici sau elevi deosebiti și despre eforturile pe care le depun pentru a ajunge sa puna in practica o idee sau sa participe cu rezultate foarte bune la o competitie. Vrem sa ii facem cunoscuti”, a declarat Ana Maria Draganica Manager Comunicare Actavis Romania.

Proiectul “Sustinem Performanta” face parte din programul cu acelasi nume derulat de Actavis incepand din anul 1991.
Programul Sustinem Performanta este un proiect educational ce vizeaza sustinerea lotului roman la olimpiadele internationale la chimie (achitarea cheltuielilor de participare alaturi de Ministerul Educatiei, acordarea de premii financiare pentru fiecare medalie obtinuta, dar si un amplu program de burse si internship-uri pentru olimpici), sustinerea performantelor studentilor la facultatile de medicina si farmacie, dar si alte proiecte educationale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.