AdePlast a acceptat provocarea Holcim si va reabilita trei scoli din trei judete

Adeplast - Like pentru o ScoalaAdePlast a acceptat provocarea Holcim din cadrul programului „Stafeta la Fapte Bune” si va reabilita trei scoli. Astfel, in cadrul campaniei ”LIKE pentru o scoala AdePlast”, compania va investi in cate o scoala din fiecare judet in care detine platforme industriale, respectiv: Prahova, Bihor si Neamt. Selectia scolilor se va face printr-un concurs pe Facebook. Astfel, scolile vor putea fi inscrise in competitie de catre elevi, profesori sau parinti, iar scoala care va primi cel mai mare numar de aprecieri („LIKE”) va fi premiata de AdePlast prin constructia, reconstructia scoalasau renovarea unui element principal (ex. aplicarea unui termosistem profesional, renovarea integrala a unui corp de cladire, constructia unui teren de sport etc.).

Bogdan Pirvu CEO Adeplast_Stim cu totii ca in sectorul constructiilor sunt companii puternice care ar putea sa faca mult bine, chiar si cu o implicare minima. Vrem sa monitorizam si sa convingem companiile din zona constructiilor, pe cele care fac profit, sa returneze ceva si comunitatilor unde-si desfasoara activitatea. Responsabilitatea sociala trebuie sa devina o prioritate pentru orice manager sau antreprenor din Romania. Pentru asta trebuie ca acesti oameni sa constientizeze intai aceasta realitate si sa o includa constant in planurile lor de business”, a declarat Bogdan Pirvu CEO Adeplast.

Inscrierile pentru concursul “LIKE pentru scoala AdePlast” au inceput pe 1 iulie, pe pagina de Facebook a AdePlast. Aici vor putea fi postate povestile si fotografiile scolilor care trebuie reconditionate. Scoala cu cele mai multe voturi (LIKE-uri) va fi desemnata castigatoare la finele lui 2015. In functie de aprobarile obtinute, Adeplast doreste sa inceapa lucrarile pentru renovare la inceputul anului 2016.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.