AdePlast a sustinut cu materiale de constructii Big Build Habitat for Humanity

Adeplast Poza santier bacau 1AdePlast a continuat campaniile sale de CSR cu implicarea in proiectul Big Build Habitat for Humanity, Romania. Compania a sustinut acest demers umanitar prin furnizarea de materiale pentru constructii produse pe platformele sale industriale de la Roman, Ploiesti si Oradea. In cadrul santierului care a durat cinci zile s-au construit opt case impreuna cu familiile care vor locui in ele, dar si cu ajutorul unui numar mare de voluntari Adeplast Poza Poza santier bacaudin toate colturile lumii.

Bogdan Pirvu CEO Adeplast_Ne dorim sa implicam comunitatile locale, sa facem cat mai multi oameni constienti de faptul ca pot face bine cu putin; doar sa la pese, sa se implice. Ii provocam si pe competitorii nostri, companii din zona productiei de materiale pentru constructii sa isi asume actiuni de responsabilitate sociala, pentru ca impreuna sa aducem fericirea pe chipul romanilor”, a declarat Bogdan Pirvu, CEO AdePlast.

AdePlast a venit in ajutorul camapaniei Big Build cu materialele destinate termoizolarii.

Evenimentul Big Build Habitat for Humanity s-a desfasurat la Bacau intre 5-6 octombrie, echipa AdePlast luand parte la construirea celor cinci case.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.