AdePlast sutine perfomanta in natatie si pentatlon modern

Adeplast_Sponsorizare_Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern_2014Fundatia AdePlast a semnat un acord de sponsorizare cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern prezidata de Camelia Potec. Producatorul roman de materiale de constructii, AdePlast a devenit, astfel, al doilea mare nume din zona de business care se alatura eforturilor de revigorare a inotului romanesc. Contractul semnat intre cele doua entitati este valabil un an si are premise de prelungire. Sumele implicate in acest acord vor fi folosite de federatie pentru crearea unei baze sanatoase de sustinere Competitie_de_inota activitatilor de descoperire si formare a viitorilor campioni romani.

„Planul pe care l-am propus la venirea mea in fruntea federatiei are ca obiectiv formarea si sustinerea viitorilor campioni. Pentru a putea deveni realitate, avem mare nevoie de sustinerea companiilor private puternice. Mercedes-Benz si Adeplast, pana acum, au inteles apelul nostru si cu sustinerea lor suntem mai aproape de visul nostru. Evident ca fara o baza materiala si umana pe masura nu putem spera la medalii olimpice. Pana atunci insa trebuie sa punem la dispozitia copiilor si juniorilor romani conditii similare sau cel putin asemanatoare cu cele aflate la dispozitia inotatorilor din tarile unde se face performanta ”, a declarat Camelia Potec, Presedinte al Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern.

Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern s-a format in ianuarie 1998, prin fuziunea Federatiei Romane de Natatie si cea de Pentatlon Modern.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.