Aegon Romania a donat doua izolete Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj

smurd-foto-csrmediaAegon Romania a donat doua izolete Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, pentru a le sustine activitatea in lupta impotriva COVID-19.

Reprezentantii Aegon Romania (Asigurari de viata si Pensii Private) au luat aceasta decizie din dorinta de a fi alaturi de comunitate si de cei care depun eforturi pentru noi toti.

„Traim o perioada dificila, cu multe necunoscute pentru fiecare dintre noi. Suntem cu totii martori la desfasurarea acestei situatii cauzate de COVID-19, iar a sta deoparte nu este o solutie. Fiecare dintre noi trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putere pentru a putea trece cu bine peste Aegon Sinziana Maioreanuaceasta perioada. Tocmai de aceea, din dorinta noastra de a da o mana de ajutor si de a ne implica, am decis sa achizitionam cele doua izolete, avand in vedere faptul ca s-a discutat in repetate randuri despre faptul ca, momentan, numarul celor existente in tara este insuficient. Suntem foarte recunoscatori pentru toata activitatea cadrelor medicale din aceasta perioada, ei sunt in prima linie in lupta impotriva COVID-19 pentru noi toti, in timp ce noua ne cer doar sa respectam recomandarile autoritatilor si sa #StamAcasa. Printre primii care trebuie protejati sunt cei din echipa Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta, cei care intra in contact cu pacientii pe care ii transporta la spital. Implicarea noastra este doar un alt fel de a le multumi si speram ca ii va determina si pe reprezentantii altor companii sa intre in aceasta lupta comuna”, a declarat Sinziana Maioreanu, CEO Aegon Romania.

Aceasta nu este singura masura luata de catre Aegon Romania in contextul COVID-19. Din grija pentru echipa, dar si din dorinta de a-si continua activitatea in beneficiul celor peste 1 milion de clienti, la finalul saptamanii trecute compania a anuntat ca din 16 martie 2020 intra in sistemul de munca de acasa. Pentru moment vorbim de perioada 16 – 31 martie, cu prelungire daca va fi cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.