AFI Palace Cotroceni a donat rechizite copiilor de la Afterschool Clinceni

AFI Palace Cotroceni a donat rechizite scolare copiilor defavorizati inscrisi in programul Afterschool Clinceni. Materialele scolare au fost colectate in cadrul campaniei de responsabilitate sociala „S-a sunat de premii”, in cadrul careia vizitatorii AFI au fost invitati sa se alature initiativei sociale si sa doneze rechizite vechi pentru copiii in nevoi. Materialele donate au constat in caiete, carti de povesti, carti de colorat, blocuri de desen, acuarele, pensule, creioane colorate, ascutitori, stilouri, picuri, creioane, guma de sters, plastilina, jocuri pentru copii pana in 10 ani si alte produse din aceeasi gama.

“Am fost placut impresionati de reactia pozitiva pe care clientii AFI Palace Cotroceni au avut-o fata de initiativa noastra de CSR. Sutele de rechizite colectate sunt o dovada a faptului ca cei prezenti în mall, în cadrul târgului scolar traditional Back to School, si-au dorit ca si copii mai putin norocosi sa se bucure de materiale scolare noi”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing AFI Palace Cotroceni.

Aftershool Clinceni, proiectul social desfasurat sub patronajul Fundatiei Regina Maria, a fost initiat în 2010 de catre Melania Medeleanu.

“Afterschool Clinceni este un proiect de suflet pentru mine, pe care l-am initiat in urma cu 3 ani, din convingerea ca acesti copii vor reusi toate lucrurile despre care unii le-au zis ca nu vor fi niciodata in stare sa le faca, daca sunt motivati si incurajati. Ma bucur ca an de an, noi parteneri se alatura acestui demers. Rechizitele colectate in urma initiativei AFI Palace Cotroceni au reusit sa aduca un zambet pe buzele celor mici, iar acesta este cel mai frumos dar pentru noi!”, a spus Melania Medeleanu, jurnalist voluntar al Fundatiei Regina Maria.

Prin proiectul Afterschool Clinceni se are in vedere atat asigurarea sprijinului in formarea si dezvoltarea educationala a copiilor din familii sarace, cat si implicarea a cat mai multe instante ale societatii civile si promovarea voluntariatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.