AFI Palace Cotroceni da startul campaniei “S-a sunat de premii”

AFI Palace Cotroceni va derula incepand de maine campania de responsabilitate sociala “S-a sunat de premii”, odata cu deschiderea targului scolar Back to School. Campania vine in ajutorul copiilor mai putin favorizati care nu isi permit sa isi cumpere rechizite si materiale scolare. Astfel, toti cei care vor vizita targul scolar  ce se va derula in intervalul 6 – 16 septembrie in AFI Palace Cotroceni, sunt invitati sa se alature initiativei sociale si sa doneze rechizite vechi pentru copiii in nevoie. Mai mult decat atat, in schimbul produselor oferite, fiecare participant va primi un talon de inscriere la o tombola care le poate aduce premii zilnice copiilor lor. Toate donatiile vor fi directionate catre Afterschool Clinceni, o scoala la care se inscriu copii din familii fara posibilitati materiale.

“Targul Back to School a devenit deja o traditie in AFI Palace Cotroceni si ne dorim ca de fiecare data sa oferim elevilor o gama variata de articole necesare inceputului de an scolar, precum si o serie de activitati antrenante. Anul acesta vrem sa venim si in sprijinul copiilor mai putin favorizati, prin colectarea de rechizite vechi care pot fi un real ajutor celor cu o situatie materiala precara”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing AFI Palace Cotroceni.

Materialele donate pot consta in caiete, acuarele, blocuri de desen, pensule, creioane colorate, ascutitori, stilouri, picuri, creioane, guma de sters, plastilina, rezerve de stilou, hartie glasata, hartie creponata, carti de povesti, carti de colorat, jocuri pentru copii pana in 10 ani si alte produse din aceeasi gama.

Sub patronajul Fundatiei Regina Maria, proiectul Afterschool Clinceni a fost demarat in 2010 si este sustinut de Melania Medeleanu, initiatoarea si coordonatorul acestui program. Prin acest proiect se are in vedere atat asigurarea sprijinului in formarea si dezvoltarea educationala a copiilor din familii sarace, cat si implicarea a cat mai multe instante ale societatii civile si promovarea voluntariatului.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.