Ai un proiect de mediu. Inscrie-l la Energy Globe World Award

EnergyGlobeFoundationS-a lansat a 18-a editie anuala a competitiei internationale Energy Globe World Award. Fie ca esti persoana fizica sau juridica, entitate for sau non-profit, institutie publica sau scoala, organizatorii te invita sa-ti inscrii proiectul in competitie. Nu unul, poti participa cu cate proiecte doresti. Si nu conteaza stadiul proiectului. Iti poti inscrie o idee, dupa cum iti poti inscrie proiectul aflat deja in derulare. Daca iti inscrii doar ideea, aceasta nu va intra in concursul propriu-zis, dar vei avea sanse sa fie sustinuta si finantata.

Categoriile de concurs din acest an sunt: Pamant; Foc; Apa; Aer; Tinerete; Plastic. Detalii despre ce inseamna fiecare si ce isi doresc organizatorii in legatura cu aceste categorii, pot fi accesate aici.

De ce sa participi? Pentru ca este una dintre cele mai prestigioase competitii din lume. Pentru ca proiectul tau si tu, in calitate de promotor, veti acapara atentia unei lumi intregi si a investitorilor in domeniu. Pentru ca la ceremonia de premiere participa personalitati ale lumii din diverse domenii. Pentru ca exista si premii in bani, in valoare totala de 10.000 euro.

Termenul limita de inscriere online a proiectelor este 21 noiembrie a.c. In competitie pot fi inscrise si proiectele castigatoare la nivelul fiecarei tari. Pentru ca aproape in fiecare tara exista o editie organizata local sub patronajul Energy Globe. In Romania, de pilda, competitia National Energy Globe Award este organizata din 2016 de E.ON Romania. Detalii despre stadiul competitiei din Romania puteti citi aici.

Detalii despre competitie, castigatorii de pana acum si proiecte, AICI.

Sursa foto: energyglobe.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.