Air France Romania a donat produse de uz casnic Asociatiei Imagineaza-ti si centrului de batrani Casa Sperantei

Air FranceAir France a donat peste 10.000 de seturi de tacamuri, vesela, dar si peste 5.000 de sticle cu apa Asociatiei Imagineaza-ti si centrului de batrani Casa Sperantei.

Romania este singura tara din Europa (exceptand Franta) in care Fundatia Air France deruleaza proiecte de responsabilitate sociala. Acestea fac referire in special la dotarea cu carti in limba franceza a unor scoli si gradinite situate in zone defavorizate.

„Prin sprijinul echipei Air France KLM din Aeroportul Henri Coanda si ai reprezentantilor Asociatiei Imagineaza-ti, ma bucur ca am reusit sa finalizam si sa valorificam un numar mare de echipamente Air France. Imi doresc sa mai avem astfel de oportunitati si in viitor”, a declarat Alexandru Dobrescu, Managing Director Air France KLM Romania.

De peste 25 de ani, Air France are o activitate intensa la nivel global de ajutorare si sprijinire a copiilor aflati in necesitate, in tarile din lumea a treia. Aproape 1.500 de proiecte derulate pana in prezent au avut drept scop investitia in educatia si sanatatea copiilor din tari din Africa, Asia, America latina si zona Caraibelor si a Oceanului Indian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.