Ajuta si TU un copil sa mearga la scoala! Trimite un SMS la 874

Pana pe 31 ianuarie, cei care doresc sa “Ajute un copil sa mearga la Scoala” pot dona 2 euro prin SMS la 874. Campania, derulata de Salvati Copiii Romania, isi propune sa faciliteze accesul la educaţie al copiilor aflati in situatie de risc.

“Campania “Ajuta un copil sa mearga la scoala” reprezinta inca un pas pe care organizatia noastra il face pentru a asigura banii necesari continuarii programelor de prevenire a abandonului scolar si de reintegrare educationala si sociala a copiilor care muncesc”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv  Salvati Copiii Romania.

Ilie Nastase, Nadia Comaneci, Andi Moisescu, Andra si Catalin Maruta, Smiley, Melania Medeleanu, Andreea Marin Bănica si Andreea Raicu sunt personalitatile care au acceptat sa se implice, pro bono, in campanie. Urmareste mai jos spotul de promovare al campaniei.

 

Potrivit statisticilor, in tara noastra sunt peste 100.000 de copii care nu stiu sa scrie si sa citeasca. Mai mult, tara noastra ocupa  primul loc din Europa in ceea ce priveste procentul copiilor care traiesc la limita subzistentei – unul din trei copii din Romania (33%) traieste sub limita saraciei.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.