Alexandrion Group a donat 100.000 de masti medicale de protectie spitalelor

alexandrionAlexandrion Group doneaza 100.000 de masti medicale de protectie spitalelor din Romania si colaboratorilor companiei, pentru protectia angajatilor si familiilor acestora. Prin aceasta actiune, Alexandrion sustine lupta impotriva COVID-19.

Donatia Alexandrion Group, in aceasta perioada dificila, se numara printre multiplele actiuni umanitare si de responsabilitate sociala, pe care compania le deruleaza prin intermediul Fundatiei Alexandrion, inca din 2003.

„Ne confruntam cu o pandemie mondiala fara precedent, care afecteaza toate aspectele vietii noastre. Protejarea sanatatii si sigurantei clientilor si partenerilor nostri, precum si a familiilor acestora, reprezinta prioritatea noastra in aceste momente. Alexandrion Group ramane dedicat valorilor si principiilor sale, prin responsabilitate, solidaritate si implicare. Am deplina incredere ca, ajutandu-ne si sustinandu-ne unii pe altii, precum si urmand recomandarile autoritatilor privind sanatatea si siguranta, vom castiga impreuna aceasta lupta impotriva COVID-19 ” , a declarat Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Alexandrion Group a acționat responsabil de la debutul pandemiei COVID-19, aplicand masuri stricte de protecție, in conformitate cu normele guvernamentale, asigurandu-se ca angajații lucreaza in condiții de siguranța, sanatatea acestora reprezentand prioritatea companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.