Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI BUNE

Alexandrion va sprijini cu 350.000 de euro sportivii din loturile olimpice

Fundatia Alexandrion Group va sustine cu 350.000 de euro Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) in urmatorii patru ani. In acest sens a fost semnat un parteneriat, prin care colaborarea dintre cele doua entitati se va prelungi pana in anul 2016.

Banii vor fi utilizati pentru crearea conditiilor de pregatire la cele mai inalte standarde ale sportivilor romani, componenti ai loturilor olimpice.

“Performanta sportiva nu se poate atinge fara o munca istovitoare si sacrificii, in egala masura cu seriozitate si spirit de echipa. Toate acestea se pot realiza doar in conditiile de pregatire la standarde ultra-moderne, pe care Comitetul Olimpic si Sportiv Roman le ofera cu sprijinul partenerilor sai. Ne bucuram ca Alexandrion continua sa faca parte din echipa olimpica a sustinatorilor fideli ai celor mai valorosi sportivi romani”, a declarat Octavian Morariu, presedinte al COSR.

Colaborarea dintre Alexandrion si COSR a fost demarata in 2002 si s-a derulat pe o perioada de mai bine de sase ani. In tot acest timp, sportivii romani au obtinut rezultate remarcabile la doua editii ale Jocurilor Olimpice, in 2004 – la Atena si in 2008 – la Beijing. Aceste victorii au stat la baza deciziei celor doua parti de a relua colaborarea.

“Numeroasele medalii obtinute la Atena si Beijing sunt o confirmare reala a valorilor sportive romanesti pe care le sprijinim cu mandrie din 2002. Speram ca Jocurile Olimpice de la Londra (2012) si de la Rio (2016) sa ne aduca cel putin la fel de multe impliniri”, a declarat Nawaf Salameh, presedinte al Fundatiei Alexandrion Group.

In ultimul deceniu, Alexandrion a sprijinit semnificativ miscarea si valorile olimpice. Aportul acestui brand, alaturi de ceilalti parteneri ai COSR, s-a reflectat in rezultatele reprezentantilor Romaniei la Jocurile Olimpice de la Atena (2004) si Beijing (2008) competitii la care s-au obtinut nu mai putin de 27 de medalii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.