Allianz – Tiriac Asigurari asigura 20 de burse pentru tineri sportivi cu rezultate exceptionale

Bursele Allianz Tiriac 2016Allianz – Tiriac Asigurari si Fundatia Olimpica Romana au lansat a doua editie a programului Bursele de performanta Allianz – Tiriac. Douazeci de burse vor fi acordate tinerilor sportivi care au obtinut rezultate exceptionale, insa intampina dificultati financiare in drumul catre marea performanta. Bursierii selectati vor primi timp de un an, o bursa lunara de 300 de lei pentru a-si sustine cheltuielile cu echipamentul, alimentatia si eventuale deplasari. Pot aplica pentru aceste burse tinerii care practica un sport olimpic si au varsta cuprinsa intre 9 si 16 ani. Candidaturile pot fi depuse pana in data de 9 martie 2016.

Remi Vrignaud, CEO Allianz-Tiriac Asigurari Allianz-Tiriac s-a implicat constant in societate de-a lungul anilor, si la ora actuala si-a asumat o responsabilitate pe termen lung, aceea de a sustine viitorul copiilor performanti, care depun eforturi reale si muncesc sustinut pentru rezultatele pe care le obtin. Acestia meritasa primeasca cele mai inalte distinctii sportive. Suntem mandri de rezultatele obtinute de cei 14 bursieri in anul 2015 si ne dorim ca din ce in ce mai multi tineri sportivi talentati sa aiba ocazia sa urce pe podium la competitiile sportive nationale si internationale”, a declarat Remi Vrignaud, CEO Allianz-Tiriac Asigurari.

Andreea RaducanVremurile sunt dificile pentru numerosi sportivi din Romania. Tinerii, chiar si cei cu rezultate foarte bune, au nevoie de sustinere pentru a continua pe drumul performantei. Scopul acestui program este de a-i ajuta si motiva pe acesti tineri sa continue. Fara o baza de selectie sanatoasa nu putem spera la performante sportive recunoascute la nivel mondial. Multumesc cu aceasta ocazie partenerilor nostri, Allianz – Tiriac Asigurari, pentru faptul ca au ales sa investeasca in viitor, sprijinind tinerele generatii de sportivi”, a declarat Andreea Raducan, Presedintele Fundatiei Olimpice Romane.

Aplicantii vor fi evaluati de catre un juriu de specialitate. Selectia se va face in functie de performantele sportive si posibilitatile materiale ale parintilor. Din juriu fac parte: Andreea Raducan, campioana olimpica la gimnastica si Presedinte al Fundatiei Olimpice Romane, Valeria van Groningen, campioana olimpica la canotaj si Vicepresedinte al Fundatiei Olimpice Romane si Valentina Saygo, membru in Consiliul Director al Fundatiei Olimpice Romane.

In cadrul primei editii a programului Bursele de Performanta Allianz – Tiriac, 14 tineri sportivi au primit sustinere financiarapentru desfasurarea activitatilor sportive. In decursul unui singur an acestia au reusit sa obtina 103 medalii de aur, 39 medalii de argint, 20 de medalii de bronz, stabilind 64 de recorduri nationale. Cel mai medaliat sportiv a fost Martin Daniel, multiplu recordman national de Juniori 3 si Juniori 2 la natatie.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.