Allianz – Tiriac ofera burse de performanta tinerilor sportivi

Andreea Raducan, David Odovanca si Luiza Ilie1Allianz – Tiriac si Fundatia Olimpica Romana au lansat “Bursele de performanta Allianz – Tiriac”. Acesta este un proiect menit sa vina in sprijinul tinerilor sportivi care au obtinut rezultate deosebite si au nevoie de sprijin financiar pentru a-si urma visul. De obicei, copiii sunt mai mult sustinuti de parinti pana ajung la loturile mari, unde sunt ajutati de federatii sau de Comitetul Olimpic. 14 tineri sportivi au fost selectati, cu sprijinul federatiilor sportive, pentru a beneficia, timp de un an, de o bursa lunara in valoare de 300 de lei. Sporturile practicate de tinerii bursieri sunt: gimnastica artistica, tenis, lupte, judo, scrima, natatie, patinaj artistic si dans sportiv.FOR, Allianz Tiriac, tineri bursieri si antrenorii lor (1)

RemiVrignaud, CEO Allianz-Tiriac AsigurariAm dorit sa ne implicam in acest parteneriat alaturi de Fundatia Olimpica Romana din dorinta de a sprijini pregatirea si, de ce nu, chiar viitorul unor copii care obtin performante reale, prin munca sustinuta. Prin intermediul Burselor de performanta Allianz-Tiriac reusim sa imbinam responsabilitatea fata de societatea in care ne desfasuram activitatea cu promovarea performantelor reale, doua valori importante pentru Allianz-Tiriac. Este vorba despre o responsabilitate pe care noi ne-am asumat-o pe termen lung, in directia sustinerii copiilor pe care ne dorim sa ii vedem in viitor pe cele mai inalte trepte ale podiumurilor de premiere”, a declarat Remi Vrignaud, CEO Allianz-Tiriac Asigurari.

Tinerii care vor beneficia de ”Bursele de performanta Allianz – Tiriac” provin atat din Bucuresti, cat si din alte orase ale tarii. Cei selectati au un palmares bogat, castigand mai multe medalii de-a lungul activitatii sportive.
Cei 14 bursieri selectati sunt:  Antonia Duta si Daniela Trica (gimanastica artistica), Alexandra Petric si Radu Papoe (tenis), Daniela Fulga si Cristina Zoltan (lupte), Lorena Zhuang si Maria Petre (judo), Cerasela Dragan (scrima), Daniel Martin si Lucia Giurca (natatie), David Odovanca si Luiza Ilie (patinaj artistic), precum si Maria Mihalache (dans sportiv).

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.