ALPAB a transformat peste 25.000 de brazi in ingrasamant vegetal

Peste 25.000 de brazi care au fost impodobiti de Craciun au fost  adunati de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti intr-o singura saptamana.  Actiunea s-a desfasurat in cadrul campaniei  “Reda naturii ce-i al naturii!”, desfasurata in perioada 6-13 ianuarie.  Arborii au fost tocati, in urma acestei operatiuni rezultand aproximativ 12 tone de ingrasamant vegetal pe care ALPAB il va folosi in serele, parcurile si spatiile verzi pe care le administreaza. Beneficiile acestei actiuni sunt atat financiare (cheltuielile achizitionarii ingrasamantului chimic vor fi eliminate), cat si ecologice.

„Am fost incantat sa constat ca initiativa noastra a avut un asemenea ecou in randul cetatenilor, care, prin alaturarea lor in aceasta campanie, au demonstrat ca le pasa de mediul care ne inconjoara. Ma bucur sa vad ca si la noi spiritul civic si statutul de voluntar incep sa ia amploare, iar oamenii raspund, din ce in ce mai mult, la actiunile menite sa aduca o imbunatatire naturii si mediului inconjurator. Vreau sa le multumesc tuturor si sa imi exprim speranta ca, pe viitor, aceste actiuni vor demonstra aceeasi implicare”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

Tot in cadrul acestei campanii, ALPAB a plantat in Parcul Carol 3 brazi din ghivece, din cei 35 donati administratiei de catre bucurestenii care au fost convinsi de afirmatia ALPAB  “Brazii prind viata si dupa Craciun”. Restul brazilor vor fi ingrijiti in serele ALPAB pana cand acestia vor atinge dimensiunile necesare plantarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.