Altex Romania a colectat peste 5700 tone de deseuri in 2014

AltexAltex Romania a colectat peste 5700 de tone de DEEE in 2014, cu 80% mai mult fata de 2013. De asemenea, au fost colectate si peste 1000 kg de deseuri de baterii si acumulatori anul trecut, reprezentand o crestere de 60% fata de 2013. Aproximativ 70% din substantele toxice care ajung la gropile de gunoi provin de la deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), predarea acestora catre centrele autorizate fiind astfel necesara pentru protejarea mediului inconjurator. DBA, deseurile de baterii si acumulatori, reprezinta o alta categorie de deseuri importanta, avand in vedere impactul lor negativ asupra solului si apei ca urmare a continutului de elemente chimice daunatoare.

“Compania pune la dispozitia clientilor sai peste 58 de containere metalice de exterior pentru colectarea DEEE si peste 90 de recipiente de interior destinate colectarii DEEE mici si DBA la nivelul intregii tari.”

In plus fata de activitatea de colectare, Altex Romania deruleaza si ample campanii de constientizare in randul publicului astfel incat aceste deseuri sa nu ajunga necontrolat in fluxurile de fier vechi sau abandonate in zone virane. De asemenea, compania extinde constant gama de produse eco-friendly si promoveaza beneficiile acesteia catre clientii sai.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.