Am dat startul inscrierii proiectelor in competitia Romanian CSR Awards 2016

Romanian CSR Awards-04 2015Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in cea de-a patra editie a competitiei Romanian CSR Awards®. Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierile in competitie se pot face incapand de astazi si pana pe 4 martie 2016, prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro Dupa incheierea perioadei de inscriere, in intervalul 7 -21 martie juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare. Premiile vor fi acordate in cadrul Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc laRomanian CSR Awards-012015 inceputul lunii aprilie 2016.

Lacramioara_Botezatu_CSRmediaCompetitia reprezinta deja un eveniment de referinta in domeniul Responsabilitatii Sociale din tara noastra. Romanian CSR Awards aduce in fata publicului proiectele de responsabilitate sociala care s-au remarcat in 2015 si reprezinta o recunoastere a eforturilor companiilor pentru sustinerea comunitatilor in care activeaza”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

Fiecare companie va putea inscrie cate un proiect in fiecare categoriie a competitiei, respectiv: Mediu, Sanatate, Educatie, Sustinerea Comunitatii, Sustinerea Angajatilor, Campanii CSR in Social Media, Parteneriat Intersectorial, Inovare Digitala in CSR, Cause Related Marketing si Campanii Interne de CSR.

Pentru inscrierea in competitie sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2015. Pot fi inscrise si proiectele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului 2015.

Pentru inscriere in competitia Romanian CSR Awards® 2016 click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.