Amazon surprinde sute de organizatii de caritate prin programul AmazonSmile

23215861_806156349564565_6501567068152130940_oAmazon doneaza sute de mii de articole catre sute de organizatii de caritate locale si nationale din Statele Unite – sustinand cauze care variaza de la educatia, sanatate, adapost, foame, ajutor pentru dezastre si multe altele.

Listele de caritate AmazonSmile sunt o modalitate prin care organizatiile de caritate isi aleg produsele necesare cauzei lor, iar clientii Amazon doneaza direct catre cauza pe care doresc sa o sustina. Inca de la lansarea programului, AmazonSmile a donat peste 155 de milioane de dolari catre sute de mii de organizatii caritabile

„Este un sezon in care se daruieste si suntem incantati sa livram zambete si sa surprindem sute de organizatii de caritate cu produsele de care au cel mai mare nevoie acum. AmazonSmile este un program uimitor care ajuta clientii sa cumpere cu un scop.” a declarat Jeff Wilke, CEO World Consumer, Amazon.

Compania Amazon a lansat AmazonSmile in 2013 ca o modalitate prin care clientii isi pot sustine cu usurinta cauza favorita atunci cand fac cumparaturi, fara alte costuri suplimentare pentru ei.

Sursa foto: facebook.com/amazonsmile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.