AmCham Romania a organizat o actiune de plantare de copaci in Bucuresti

Amcham- plantare 2015Membrii Camerei de Comert Americane in Romania (AmCham Romania) in colaborare cu Administratia Domeniului Public Sector 1 au organizat o actiune de plantare de copaci in Bucuresti, initiata sub sloganul AmCham Goes Green. Responsabilitatea sociala fata de comunitate si mediu este una din valorile centrale ale agendei AmCham, iar actiunea de plantare de copaci din Capitala reprezinta un angajament ferm al organizatiei de a consolida aceste vaAmcham-Plantare Bucurestilori in relatia cu membrii sai, atat prin promovarea de bune practici, dar si prin propriul exemplu de implicare.

Daniela Nemoianu, Presedinte AmCham Romania.Membrii nostri au dat dovada de entuziasm si implicare, sustinand demersul AmCham de a contribui la protejarea mediului inconjurator, ca parte vitala a oricarei strategii pentru un viitor sustenabil. Asa cum militam pentru insanatosirea mediului de afaceri si dezvoltarea Romaniei, prin aceasta initiativa simbolica de plantare de copaci, ne-am dorit sa contribuim si la insanatosirea orasului in care o mare parte dintre noi traim”, a declarat Daniela Nemoianu, Presedinte AmCham Romania.

AmCham Goes Green este o initiativa care se inscrie in strategia de responsabilitate sociala a Camerei de Comert Americane, ca organizatie de afaceri proeminenta ce incurajeaza cooperarea dintre sectorul non-profit si comunitatea de afaceri, cat si recunoasterea investitiilor in comunitate si programe de dezvoltare specifice.

AmCham va continua sa sustina activ proiectele de responsabilitate sociala existente la nivelul companiilor membre si sa se implice in organizarea de actiuni menite sa sprijine si sa ofere recunoastere proiectelor de protejare si imbunatatire a mediului inconjurator.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.