Amway a distribuit produse de ingrijire organizatiei Salvati Copiii

Amway a donat 110 pachete cu produse pentru ingrijirea locuintei si pentru ingrijire personala organizatiei Salvati Copiii Romania la Centrul Educational din Sectorul 1 din Bucuresti. Actiunea a fost realizata cu ocazia Zilei Mondiale a Voluntariatului Amway, cand compania a sarbatorit a 10-a aniversare a programului Amway One by One Campaign for Children. Astfel, intr-o singura zi, din China, in Europa si pana in America, angajatii si distribuitori Amway s-au reunit in mai mult de 50 de tari pentru a ajuta copiii defavorizati. In Romania, angajatii si distribuitorii au donat produse pentru ingrijirea locuintei si pentru ingrijire personala ambalate in pachete individuale, pentru a sprijini copiii defavorizati si familiile lor.

“Este atat de mare satisfactia de a face parte dintr-o initiativa globala care ajuta copiii. Colegii nostri din China au invatat copii orfani despre siguranta si pregatirea pentru catastrofe, colegii nostri din Columbia au inceput sa ajute la constructia de case pentru familii, iar noi, in Europa, sprijinim familiile care nu isi pot permite sa cumpere elementele de baza pentru viata de zi cu zi – si toate acestea se intampla intr-o zi!”, a declarat Ioana Enache, Director General Amway Romania.

Scopul Campaniei Amway „One by One for Children” este sa faca o diferenta in viata copiilor defavorizati. Intre anii 2003 si 2012, la nivel global, aceasta campanie a avut impact asupra a 10 milioane de copii, au fost stransi 190 milioane de dolari din donatii pentru cauzele dedicate copiilor si au fost efectuate 2,7 milioane de ore de voluntariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.