Angajati ai Metropolitan Life au lucrat o zi pe santierul Habitat for Humanity

Voluntari Metropolitan Life_santierul Habitat for Humanity (3)Un numar de 55 de angajati ai Metropolitan Life, din 24 de tari, au lucrat o zi pe santierul Habitat for Humanity Romania din sectorul 5 pentru a ajuta la reabilitarea si eficientizarea energetica a Scolii Gimnaziale nr. 125. Peste 300 de copii si 50 de profesori vor incepe noul an scolar intr-un mediu mai sanatos si primitor. Initiativa de a renova si eficientiza energetic aceasta scoala face parte din proiectul “O scoala noua, un viitor mai buVoluntari Metropolitan Life_santierul Habitat for Humanity (2)n”, dezvoltat de Habitat for Humanity Romania. Cei 55 de reprezentanti Metropolitan Life se alatura celor 100 de voluntari, internationali si din companiile romanesti, care au contribuit in perioada vacantei de vara la realizarea lucrarilor si transformarea Scolii Gimnaziale nr. 125 intr-un mediu sanatos si primitor pentru copii si profesori.

Scoala este a doua casa pentru copiii nostri. Este locul Voluntari Metropolitan Life_santierul Habitat for Humanity (4)in care se incarca cu sperante, visuri si planuri pentru viitor. Suntem bucurosi sa gazduim voluntarii Metropolitan Life pe santierul nostru din Bucuresti si recunoscatori ca ne vor ajuta sa oferim un mediu propice invatarii pentru 300 de copiii din familii cu dificultati financiare”, a declarat Greg Foster, Area Vice President MetLife Europe Middle East and Africa.

 

Metropolitan Life si Fundatia MetLife au facut donatii in valoare de 500.000  de dolari pentru proiecte de CSR, derulate in 2015 si continuate in 2016 si 2017. In plus, in 2016, Metropolitan Life a investit 200.000 de dolari in proiecte de CSR, din fonduri locale. Proiectele sustinute de Metropolitan Life se concentreaza pe incluziune sociala si financiara, inclusiv pe educarea financiara a copiilor si tinerilor din diferite categorii sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.