Angajati ai Millennium Bank au lucrat la construirea unei case Habitat

O echipa de angajati ai Millennium Bank s-au oferit sa lucreze voluntar santierul Habitat for Humanity din Ploiesti, pentru a ajuta 12 familii care au nevoie de locuinta. Voluntarii Millennium Bank au lucrat sambata, 8 septembrie, 2012, la ridicarea structurii, la placarea cu gips si cu vata minerala, la termosistem si la sapaturi pentru conducta de apa si pentru canalizare. Este al treilea an in care Millennium Bank lucreaza alaturi de Habitat for Humanity Romania, ajutand familiile vulnerabile din punct de vedere economic și social sa traiasca in conditii mai bune. In 2010, 23 de angajati au contribuit la constructia unei case in Clinceni, judetul Ilfov, pentru opt persoane cu dizabilitati, iar 2011, 12 voluntari au ajutat la constructia unei case pentru nevazatori din judetul Calarași.

„Suntem fericiti ca am devenit un partener de incredere pentru Banca Millennium si ca de trei ani reusim sa schimbam vietile unor oameni impreuna”, a declarat Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse si Comunicare, Habitat for Humanity Romania.

Casa din Ploiesti este rezultatul programului „Un nou inceput”, initiat de Habitat for Humanity in 2012. Proiectul urmareste construirea a trei case cvadruplex pentru 12 familii cu venit scazut sau cu probleme de sanatate si care traiesc in conditii precare.

Programele Habitat presupun implicarea directa si a beneficiarilor. Toti acestia trebuie sa aiba un rol activ in construirea sau reabilitarea propriilor locuinte, precum si sa ramburseze o parte din costurile casei sau ale lucrarilor de reabilitare, fara profit pentru organizatie. In acest mod, Habitat for Humanity Romania ajuta familiile beneficiare sa se ajute singure. Toate sumele sunt colectate intr-un fond din care se construiesc alte noi locuinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.