Angajati ai Raiffeisen Bank au voluntariat pe santierul Habitat din Ploiesti

Raiffeisen Bank santier Habitat for HumanityO echipa formata din 20 de angajati ai Raiffeisen Bank a muncit pe santierul Habitat for Humanity Romania pentru a ajuta patru familii care locuiesc in saracie sa aiba o casa decenta si accesibila. Timp de doua zile, intre 28 si 29 mai, angajatii Raiffeisen Bank au muncit cot la cot cu specialistii Habitat for Humanity la turnarea fundatiei si la ridicarea peretilor de caramida ai unui cvadruplex din Ploiesti. Compania Raiffeisen _Habitat_voluntar pe santierBank sprijina misiunea Habitat for Humanity Romania din 2014, prin donatii si implicarea angajatilor ca voluntari pe santier.

Mario DeMezzo-FeaturedAngajatii Raiffeisen Bank sunt pentru noi un exemplu de optimism si dedicare. Este o bucurie extraordinara sa vezi entuziasmul cu care se inscriu ca voluntari si motivatia cu care lucreaza pe santier. Le multumim in numele celor patru familii care vor avea sansa unui viitor mai bun datorita muncii lor”, a declarat Mario DeMezzo, director national Habitat for Humanity Romania.

In proiectul „Construim impreuna pentru comunitate” asociatia va construi in sistem cvadruplex opt locuinte in Ploiesti, intre 2015 si 2016. Habitat for Humanity Romania a inceput in luna mai 2015 constructia primului cvadruplex, alaturi de voluntari internationali si corporatisti romani.

Raiffeisen Bank investeste anual in comunitate aproximativ 2 milioane de euro, pe 5 directii strategice: arta si cultura, educatie financiara si antreprenoriala, sport ca stil de viata sanatos, ecologie urbana si asistenta sociala. Angajatii bancii se implica in actiuni de voluntariat in cadrul proiectelor propuse de banca sau pe cont propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.