Angajati ai RBS, voluntari pe santierul Habitat de la Ploiesti

Timp de o saptamana (intre 3 si 7 septembrie) 30 de voluntari angajati ai RBS Romania participa la constructia a 12 locuinte Habitat for Humanity pe santierul  din Ploiesti. Voluntarii vor ajuta la lucrarile de ridicare a structurii, de placare cu gips si vata minerala a peretilor, la pregatirea termosistemului si la sapaturile pentru conducta de apa si pentru canalizare pentru cele 12 apartamente. Locuintele sunt proiectate astfel incat sa usureze modul de viata si activitatile casnice zilnice pentru acei beneficiari care sufera de un handicap locomotor. Pe langa actiunile celor 30 de voluntari, RBS Romania a contribuit si cu o donatie de 10.000 de euro pentru constructia celor 12 locuinte.

„Acest parteneriat cu Habitat for Humanity este unul dintre cele mai longevive angajamente de responsabilitate sociala ale bancii. Foarte multi colegi s-au implicat deja si doresc sa participe in continuare la actiunile organizate de Habitat for Humanity, acestea fiind printre cele mai apreciate activitati de voluntariat oferite de noi angajatilor”, a declarat Cristina Mihaila, Director Relatii Publice si Comunicare, RBS Romania.

Programele Habitat presupun implicarea directa si a beneficiarilor. Toti acestia trebuie sa aiba un rol activ in construirea sau reabilitarea propriilor locuinte, precum si sa ramburseze o parte din costurile casei sau ale lucrarilor de reabilitare, fara profit pentru organizatie. In acest mod, Habitat for Humanity Romania ajuta familiile beneficiare sa se ajute singure. Toate sumele sunt colectate intr-un fond din care se construiesc alte noi locuinte.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.