Angajatii A&D Pharma au spus stop violentei domestice la Maratonul International Bucuresti

Fundatia SensiblueAngajatii A&D Pharma au ales sa sustina lupta impotriva violentei domestice in cadrul Bucharest International Marathon. Cei 13 alergatori din cadrul Grupului A&D Pharma care au participat la cursele de semimaraton, stafeta si cursa populara au purtat tricouri speciale pe care purtau mesajul antiviolenta „Linia de finish este acolo unde o trasezi tu”.

Cristina HoriaGrafica tricoului, precum si sloganulFundatia Sensiblue AD Pharma au fost atent create, astfel incat sa spunem inca o data stop violentei domestice, intr-o maniera neconventionala, dar empowering. Femeile au puterea sa decida cand pun capat violentei in familie, iar Fundatia Sensiblu le sta alaturi pe drumul lor catre o viata in siguranta. Le multumim angajatilor A&D Pharma care sunt cei mai mari sustinatorii ai nostri!”, a declarat Cristina Horia, Director Executiv al Fundatiei Sensiblu.

Pe langa expunerea din cadrul curselor Bucharest International Marathon, mesajul Fundatiei Sensiblu este promovat si pe retelele de socializare, asociat hashtagului #stopviolenteidomestice.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.