Angajatii Antibiotice sustin 70 de elevi aflati in risc abandon scolar

antibiotice 4Angajatii companiei Antibiotice au sustinut, pentru al doilea an consecutiv, programul „Acasa, in comunitate – after school la Scoala Valea Lupului”.
In programul After School sunt inclusi copii orfani, copii aflati in grija bunicilor sau copii cu parinti bolnavi insa, talentati si inteligenti care beneficiaza de programe de dezvoltare personala alaturi de un psiholog si de sprijinul profesorilor voluntari.
Suma stransa din donatiile angajatilor a fost dublata de Fundatia Antibiotice „Stiinta si Suflet”, astfel 12.000 de lei au fost donati pentru acest proiect sustinand 70 de elevi inclusi in acest program pentru a nu abandona scoala.

Daca anul trecut, angajatii Antibiotice si Fundatia Antibiotice “Stiinta si Suflet” au contribuit cu 4.000 lei la infiintarea programului After School Valea Lupului in acest an implicarea angajatilor a fost semnificativa, asigurand astfel continuitatea, dar si extinderea acestui proiect, oferind acestor copii o sansa la educatie”, a declarat Cristina Stoica, consilier responsabilitate sociala Antibiotice Iasi.

De asemenea, este o traditie pentru compania Antibiotice sa ofere, un cadou cu ocazia Zilei de 1 Iunie copiilor angajatilor. In cadrul programului „Pregatim viitorul”160 de prichindei se vor bucura si vor sarbatori impreuna Ziua Internationala a Copilului la cinema, urmarind doua filme de animatie 3D, povesti amuzante cu animalute si navete spatiale.Pe parcursul vizionarii copiii vor primi o surpriza dulce.

Programul dedicat copiilor angajatilor Antibiotice face parte din platforma de responsabilitate sociala a companiei prin care este sustinuta tanara generatie.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.