Angajatii Dacia au ajutat la ecologizarea spatiilor verzi din Mioveni

Campania de ecologizare a orasului Mioveni, initiata de curand de Primaria locala si sustinuta de Automobile Dacia, a atras peste 600 de voluntari de toate varstele. Alaturi de zeci de copii si profesori de la scolile din oras, au participat si 50 de angajati Dacia, membri ai retelei care locuiesc in Mioveni. Ei au ajutat la curatarea spatiilor verzi, dar si la infrumusetarea terenurilor din vecinatatea blocurilor sau din cartierele marginase ale localitatii.

„Dacia continua pe aceasta cale initiativele de ecologizare a zonelor limitrofe si a raurilor, transmitand un mesaj puternic comunitatilor locale. Actiunile pentru protectia mediului inconjurator se vor derula si in viitor, prin colaborari cu organizatii non-guvernamentale, dialog social si parteneriate cu institutii de invatamant”, spun reprezentantii companiei.

Alti  150 de voluntari, angajati ai Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, au plantat flori si arbusti in mai multe zone ale orasului.  De asemenea, Dacia a asigurat transportul cu autocarul pentru copiii de la scolile implicate in actiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.