Angajatii Baumix si bauMax – voluntari pe santierul Habitat Ploiesti

Santierul Habitat de la Ploiesti a gazduit saptamana trecuta doua echipe de voluntari formate din angajati ai companiilor locale, care au ajutat la constructia a trei locuinte cvadruple, pentru 12 familii vulnerabile economic si social, in vederea imbunatatirii conditiilor de trai. Astfel, o echipa de voluntari bauMax a lucrat alaturi de familiile beneficiare la continuarea lucrarilor de constructie a celor trei case, dar in acelasi timp au contribuit si la construirea visului acestor familii de avea un camin simplu, decent si sigur.

„Insufletiti de dorinta de implicare sociala, angajatii magazinului bauMax Ploiesti au reeditat, in calitate de voluntari, participarea din 2011 la programele organizate de Habitat for Humanity si au demonstrat inca o data ca „omul sfinteste locul”. Calitatea prestatiei lor a fost apreciata si au primit numai cuvinte de lauda de la organizatorii programului, lucru care i-a insufletit si i-a determinat sa propuna o noua participare la evenimentul de anul acesta din dorinta de a vedea cât mai curând zâmbetele de pe fata beneficiarilor in momentul in care isi vor lua casele in primire”, a declarat Alin Badea, Director magazin bauMax Ploiesti.

Proiectului de contruire de locuinte de la Ploiesti al Habitat for Humanity Romsnia i se alatura si Baumix, cu o donatie de materiale de constructie, precum si printr-o echipa formata din angajati, care au muncit pe santierul Habitat Ploiesti in zilele de vineri si sambata.

„Participam anul acesta la 5-a actiune impreuna cu Habitat. Este in acelasi timp o bucurie ca ne putem implica, dar intr-un fel si o datorie a noastra in calitate de producatori români de materiale de constructii. Am venit aici cu tot ce avem noi mai bun: o echipa inimoasa si produsele noastre de top, tencuiala decorativa si adezivul pentru termosistem”, a declarat Razvan Bobe, Director Cercetare Dezvoltare Baumix Ploiesti.

Programele Habitat presupun implicarea directa si a beneficiarilor. Toti acestia trebuie sa aiba un rol activ in construirea sau reabilitatea propriilor locuinte, precum si sa ramburseze o parte din costurile casei sau ale lucrarilor de reabilitare, fara profit pentru organizatie. In acest mod, Habitat for Humanity România ajuta familiile beneficiare sa se ajute singure. Toate sumele sunt colectate in fondul din care se construiesc alte noi locuinte.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.