Angajatii CEZ au plantat peste 7700 de copaci in localitati din sase judete

In prima parte a lunii aprilie,174 de angajati CEZ Distributie au plantat in regiunea Oltenia peste 22.000 de metri patrati cu puieti arboricoli. Acestia au fost pusi la dispozitie de Agentiile Regionale pentru Protectia Mediului si  Directiile Silvice din Dolj, Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj si Teleorman. Astfel, in judetul Dolj au fost plantati aproximativ 5.000 de puieti de tecar (cunoscut si sub numele de roscov sau gladită) in zona Tunari (Ocolul Silvic Poiana Mare).In Gorj voluntarii CEZ Distributie au impadurit o jumatate de hectar de teren in zona Fabricii de ciment din Barsesti, plantand 220 de puieti de artar.

„Aceasta actiune nu este nici prima, nici ultima de acest gen pentru CEZ Distributie. Vom cauta sa dam mereu un bun exemplu in lupta pentru un mediu inconjurator mai curat si pentru o atitudine mai responsabila fata de acesta. Ii asteptam alaturi de noi pe toti aceia care ne impartasesc viziunea si le multumim autoritatilor publice pentru sprijinul prompt pe care ni l-au acordat in concretizarea acestei initiative”, a declarat Doina Vornicu, Director General al CEZ Distributie.

In Mehedinti, frontul de lucru pentru impadurire a fost zona Orsova, unde cei 15 angajati CEZ participanti au plantat 50 de puieti de tei si mesteacan. Actiunea a fost sustinuta si de autoritatile publice locale. La nivelul judetului Valcea, echipele CEZ Distributie au actionat in zona Valea Voicului. Cei 25 de voluntari au plantat 500 de puieti de stejar si frasin pe o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati. In Olt, voluntarii CEZ au impadurit o jumatate de hectar in zona Jitaru. Cei 31 de angajati au contribuit la plantarea a 1500 puieti de salcam. Si judetul Teleorman a devenit cu aproximativ 2.500 de metri patrati de teren mai verde prin plantarea a 400 de puieti de salcam de catre cei 35 de voluntari ai companiei.

Toti voluntarii CEZ au fost echipati corespunzator si inarmati cu voie buna si responsabilitate fata de mediul inconjurator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.