Angajatii Citi Romania au renovat un after-school de Global Community Day

O echipa de 40 de angajati voluntari din partea Citi Romania, alaturi de familii si prieteni, au renovat recent centrul after-school al Asociatiei Valentina, un proiect social finantat de catre United Way, unul dintre partenerii traditionali ai Citi. Centrul after-school al Asociatiei Valentina raspunde nevoilor a 60 de copii din medii dezavantajate, ai caror parinti, in procent de 80% mame singure, isi permit cu greu costurile de educatie pentru copiii lor. Voluntarii au zugravit peretii incaperilor, au derulat ore de educatie financiara elementara cu 20 dintre copiii care frecventeaza centrul after-school si care au fost prezenti la eveniment, au oferit copiilor seturi de materiale educationale si au pictat impreuna cu cei mici un panou decorativ pentru gardul centrului.

”Voluntariatul este parte integranta a culturii de angajator a Citi, colegii nostri desfasurand in mod frecvent activitati in beneficiul comunitatii. Global Community Day reafirma si celebreaza devotamentul cu care angajatii Citi din intreaga lume colaboreaza si investesc timpul si expertiza lor in sprijinul comunitatii, acoperind arii precum educatie, amenajarea locuintelor, mediu, sanatate si recuperare dupa dezastre. Incepand cu primul eveniment Global Community Day din anul 2006, aceasta initiativa globala s-a transformat intr-o traditie Citi”, a declarat Tibor Pandi, Director General Citi Romania, care a luat parte la activitatile de voluntariat.

Cu ocazia celei de-a opta editii a Citi Global Community Day, angajatii Citi de pretutindeni impreuna cu familii si prieteni au reafirmat angajamentul companiei fata de sprijinirea si dezvoltarea comunitatilor. In cadrul acestui eveniment, peste 66.000 de voluntari Citi din 95 de tari au participat in peste 1200 de proiecte de voluntariat in beneficiul comunitatilor din intreaga lume.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.