Angajatii Cosmote economisesc resursele la locul de munca

Angajatii companiei Cosmote pot fi un exemplu in ceea ce priveste economisirea apei, energiei si hartiei. In ultimii 3 ani, angajatii Cosmote au colectat 6,25 tone de hartie, aproape 3 tone de plastic si au economisit energia la locul de munca. Toate acestea au fost realizate in cadrul programului intern Green Office, care vizeaza reducerea, reutilizarea si reciclarea resurselor in activitatile de birou ale COSMOTE Romania.

Sediile de birouri ale companiei au consumat cu 30% mai putina apa in 2010 fata de 2009 si cu 12,75% mai putina in 2009 fata de 2008. Consumul de electricitate a scazut, in birouri, depozite, precum si magazine cu 2,2% in 2010 fata de 2009 si cu 7,35% in 2009 fata de 2008.

“Aceste economii ilustreaza angajamentul angajatilor COSMOTE pentru a contribui la reducerea consumului de resurse naturale si de a actiona in mod responsabil fata de generatiile viitoare. Green Office este programul care a adus la lumina grija fata de mediu a fiecaruia dintre noi”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Manager”.

Mai mult, angajatii COSMOTE au posibilitatea de a aduce la colectare becuri şi alte surse de iluminat, in toate birourile din Bucuresti, in containerele speciale operate de Recolamp. Din 2010, angajatii COSMOTE pot strange in containerele Asociatiei Environ si deseuri electrice si electronice, cum sunt telefoanele mobile si accesoriile.

Programul Green Office este derulat si in societatile Germanos Telecom Romania, Sunlight Filiala Bucuresti si Telemobil.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.